ΑΕΚ

Δίνει μάχη για να προλάβει ο Μπαρμπόζα

Δίνει μάχη για να προλάβει ο Μπαρμπόζα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (13/2) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Παλεύει ο Μπαρμπόζα, τι ισχύει με Κορδέρο και Σοϊλέδη.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (8/2), οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα και ξεκίνησαν την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι του Σαββάτου (13/2, 19:30) κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Αναφορικά με τον Έλντερ Μπαρμπόζα, ο Πορτογάλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και κάνει τα πάντα για να προλάβει το ματς, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ο παίκτης είναι λίγο καλύτερα, αύριο είναι η κρίσιμη μέρα, θα δοκιμάσει το πόδι του και αναλόγως θα αποφασίσει ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής της "Ένωσης", περίμενε να δει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό προσαγωγό. Ο παίκτης ξεκίνησε άμεσα θεραπεία και φυσικά δεν παίζει στο ντέρμπι.

Τέλος, ο Μιγκέλ Κορδέρο έχει μια διάταση στον δεξιό δικέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποφόρτισης, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος υποτροπής του. Ούτε αυτός θα δώσει το παρών στη μάχη με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες της ΑΕΚ ανανέωσαν το ραντεβού της για το πρωί της Τετάρτης (10/2) στις 10:30.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ