ΑΕΚ

Δικός της ο Αραβίδης!

Δικός της ο Αραβίδης!
INTIME SPORTS

Πιο κοντά από ποτέ στη μεταγραφή του Χρήστου Αραβίδη βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία είχε την Πέμπτη (30/1) εκ νέου επαφή με τον 27χρονο επιθετικό. Διαβάστε γιατί επιλέγει την Ένωση αντί του ΠΑΟΚ.

Ο ηγέτης του Πανιωνίου έχει κερδίσει από το περασμένο καλοκαίρι τις εντυπώσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του έναν διαφορετικό επιθετικό με στοιχεία που αυτή τη στιγμή απουσιάζουν από το υπάρχον ρόστερ της Ένωσης.

Η ικανότητα του να παίζει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης και η ηγετική παρουσία που βγάζει στο γήπεδο είναι κάποια από τα αρκετά στοιχεία που έχουν κερδίσει τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι επιθυμούν να τον ενσωματώσουν στο ρόστερ της ομάδας.

Έτσι, λοιπόν μετά από τις πρώτες επαφές που έχουν υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών, ο Χρήστος Αραβίδης ήρθε σήμερα εκ νέου σε επαφή με τον επιθετικό του Πανιωνίου,του παρουσίασαν τα πλάνα και το πρότζεκτ της ομάδας με την μεταξύ τους συνάντηση να αποκτά πρόσημο θετικό.

Το πρότζεκ της αντεπίθεσης, η Αγία Σοφιά αλλά και η ύπαρξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ ήταν αρκετά για να πείσουν τον 27χρονο επιθετικό να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση διετίας που του προσέφερε η Ένωση.

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Αραβίδη είχε μπει και ο ΠΑΟΚ, όμως όπως όλα δείχνουν ο φορ των Κυανέρυθρων έχει γοητευτεί ιδιαίτερα από την προοπτική που του παρουσίασαν οι "κιτρινόμαυροι", με αποτέλεσμα να αφήσει πίσω του την περίπτωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ