ΑΕΚ

"Πόσα χρειάζονται για την αδειοδότηση;"

"Πόσα χρειάζονται για την αδειοδότηση;"
Βιντιάδης, Χάρις, ΟΑΚΑ INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Βιντιάδης αναμένεται να επιστρέψει από την Αγγλία στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η υπόθεση ολοκληρώνεται θετικά. Χάρις σε Βιντιάδη: "Πες μου πόσα χρειάζονται για την αδειοδότηση"

Γνωρίζουμε πως το θέμα έχει κουράσει και έχει σπάσει τα νεύρα αρκετών φιλάθλων της ΑΕΚ, αλλά ο χρόνος της ομάδας έχει τελειώσει και απ' ότι φαίνεται στις... καθυστερήσεις μπήκε το λυτρωτικό γκολ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr που προκύπτουν από το περιβάλλον του Δημήτρη Βιντιάδη, τα νέα είναι ευχάριστα και μόνο αισιοδοξία μπορούν να προκαλέσουν στον κόσμο της ΑΕΚ για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Στην Αγγλία πήγε και μίλησε με Χάρις

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής βρέθηκε στην Αγγλία και είχε συνομιλία με τον Κίθ Χάρις και οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για τελική συμφωνία και θετική ολοκλήρωση του θέματος που τράβηξε τόσους πολλούς μήνες.

Φυσικά αυτό διαρρέει η πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη και από τα λόγια μέχρι τις πράξεις υπάρχει αρκετή απόσταση που πρέπει να διανυθεί από την πλευρά του νεαρού επιχειρηματία.

"Πες μου πόσα χρειαζόμαστε για την αδειοδότηση"

Πάντως αν κάτι που προκύπτει από τις επαφές και δείχνει πως ο Κιθ Χάρις έχει μπει στην διαδικασία επένδυσης στην ΑΕΚ , είναι το ερώτημα που έκανε στον Βιντιάδη πριν ακόμα πετάξει ο τελευταίος για Αγγλία.

Συγκεκριμένα μετά την ανάλυση των όσων έχει πετύχει-εξασφαλίσει ο Δημήτρη Βιντιάδης (τόσο με την πλευρά από Ασία μεριά όσο και με την κυβέρνηση -γιατί επαφές έγιναν!) ο Χάρις τον ρώτησε πόσο ακριβώς είναι το ποσό που θα χρειαστούν για αρχή προκειμένου να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα.

Μετά και τις συγκεκριμένες εξελίξεις, άνθρωπος του περιβάλλοντος του Βιντιάδη επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να τονίσει στον ίδιο πως πρέπει η όλη υπόθεση να ολοκληρωθεί είτε θετικά, είτε αρνητικά, με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή να του απαντάει επί λέξη: "Όλα τελειώνουν θετικά"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ