ΑΕΚ

Δεν θα γίνεις φίλαθλος ποτέ... Νίκο Λυμπερόπουλε!

Δεν θα γίνεις φίλαθλος ποτέ... Νίκο Λυμπερόπουλε!
Λυμπερόπουλος INTIME SPORTS

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, ήταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ΑΕΚ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναδείχτηκε MVP της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και απέδειξε για ακόμα μια φορά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής - άνθρωπος είναι!

Στο χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα της ΑΕΚ, οι περισσότεροι παίκτες κυμάνθηκαν στην μετριότητα, κάποιοι ήταν κακοί, κάποιοι καλοί, αλλά ένας έλαμψε και πάλι με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, η σημαία του δικεφάλου, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, απέδειξε περίτρανα πως το "χορτάρι" είναι λίγο για να κρατήσει το μεγαλείο αυτού του ποδοσφαιριστή, αυτού του ανθρώπου.

Μόνο παγκότερμα δεν έπαιξε...

Αρκετοί θα αναφερθούν στην ηλικία του και θα προσπαθήσουν να μειώσουν την εμφάνιση λόγω αντιπάλου, αλλά η αλήθεια είναι πως ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν σταματάει να αποδεικνύει πως η ποιότητα και η ψυχή είναι σημαντικότερα από την ηλικία και το ταλέντο.

Το γκολ που πέτυχε την Κυριακή στον Παναιτωλικό ήταν το 6ο στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν είναι αξιοσημείωτο για τον Νικόλα. Αυτό που κάνει την διαφορά είναι η φάση στα τελευταία λεπτά που γύρισε στην άμυνα για να διώξει και εκεί που θα πίστευε κάποιος ότι τα "έφτυσε" έβγαλε και αντεπίθεση με μπαλιά πάρε βάλε στον Μπέλεκ.

Αυτή ήταν η δεύτερη ασίστ στον αγώνα, η πρώτη ήταν στο πρώτο ημίχρονο όταν με τον μοναδικό του τρόπο και την φοβερή τεχνική του κατάρτιση, άφησε δύο παίκτες να τον κοιτάνε τη στιγμή που έβγαζε μόνο του τον Σιαλμά.

Στην γενική του εικόνα, ο Λύμπε, βρισκόταν παντού. Από το κέντρο για να κλέψει και να βγάλει κόντρα, μέχρι την άμυνα για να διώξει και φυσικά στην επίθεση προκειμένου να παίξει το μοναδικό του στυλ με την πλάτη στο τέρμα και το σπάσιμο της μπάλας, δεξιά ή αριστερά. Έκανε τα πάντα από 1' έως και το 94', μόνο τέρμα δεν έπαιξε!

"Δεν με ενδιαφέρουν τα πλέι οφ, με απασχολεί η ΑΕΚ"

Και αφού κέρδισε το χειροκρότημα και την υπόκλιση του κόσμου, ο αρχηγός της ΑΕΚ, πήρε το βραβείο του MVP και έκλεψε την παράσταση με τις δηλώσεις του, φανερώνοντας την αγάπη του για την ομάδα που αγωνίζεται, δείχνοντας τα πραγματικά του αισθήματα.

" Θέλω κάποια στιγμή έστω και ως φίλαθλος να ζήσω τις παλιές καλές στιγμές. Να γυρίσει η ΑΕΚ στις παλιές εποχές της", δήλωσε η τελευταία σημαία της ΑΕΚ, που με άξιους συμπαραστάτες τον Δέλλα, τον Γεωργέα και τον Καφέ κρατήσανε αυτή την ομάδα στην πιο δύσκολη χρονιά σε ολόκληρη την ιστορία της.

Δυστυχώς Νίκο Λυμπερόπουλε, δεν πρόκειται να γίνεις φίλαθλος ποτέ, γιατί από το επόμενο λεπτό που θα "κρεμάσεις" τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια και θα βάλεις τελεία στην τεράστια ποδοσφαιρική σου καριέρα, η θέση σου θα είναι στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, δίπλα στον πάγκο, στις διοικητικές θέσεις όπου εσύ αποφασίσεις γιατί το μεγαλείο σου η ΑΕΚ (πρέπει να) θα το εκμεταλλευτεί μέχρι... τελευταίας ρανίδος.

ΥΓ: Μαζί με τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αξίζει να πλαισιώσει την τριάδα της εμπειρίας για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς μπορεί να αποδειχτεί "άσος στο μανίκι" για τον Φερνάντο Σάντος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ