ΑΕΚ

Δεν εμφανίστηκαν τα λεφτά από την Κύπρο

Δεν εμφανίστηκαν τα λεφτά από την Κύπρο

Ούτε σήμερα φάνηκαν τα χρήματα (1,2 εκατ. ευρώ) που (ο Χάρης Οικονομόπουλος δεσμεύεται ότι) περιμένουν την ΑΕΚ από την Κύπρο. Το θέμα της φορολογίας παρουσιάζει ως εμπόδιο ο εντός της ΠΑΕ οικονομικός σύμβουλός του.

Τα χρήματα που είναι απαιτητά για τις πληρωμές προκειμένου η ΑΕΚ να αποφύγει (σε πρώτη φάση) τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της και σύμφωνα με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο βρίσκονται σε λογαριασμό κυπριακής τράπεζας, δεν εμφανίστηκαν ούτε σήμερα στη διάθεση των διοικούντων την ΠΑΕ που πλέον έχουν μόνο την αυριανή ημέρα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Ο νομικός σύμβουλος του εν λόγω δικηγόρου ο οποίος έχει πλέον εγκατασταθεί στα Σπάτα και συνεργάζεται καθημερινά με το νυν οικονομικό διευθυντή της εταιρείας Παναγιώτη Βαλασσόπουλο, φέρεται επίσης ότι ανακάλυψε κάποια οικονομικής φύσεως κολλήματα που αφορούν στην ΠΑΕ και πρέπει να ξεπεραστούν ώστε να δοθεί από τον δανειστή το τελικό «οκ» για την εκταμίευση των 1,2 εκατ. ευρώ.

Χρήματα τα οποία λέγεται ότι προέρχονται από τον Σαουδάραβα Αλ Σουνταϊρί, αν και η πιάτσα έχει βουίξει ότι πρόκειται για έλληνα επιχειρηματία ο οποίος δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομά του, ενδεχομένως τον δραστηριοποιούμενο στο Real Estate Γιάννη Μπεθάνη.

Παράλληλα η πλευρά του Οικονομόπουλου (ο οποίος ασφαλώς δρα για λογαριασμό του Ντέμη Νικολαΐδη) τονίζει ότι τα χρήματα αυτά δεν γίνεται να εισρεύσουν στο κιτρινόμαυρο ταμείο αν δεν λυθεί το θέμα της με τις ρυθμίσεις της εφορίας, κάτι που θα ξεκαθαριστεί αύριο!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ