ΑΕΚ

"Αδιαφορώ αν η ΑΕΚ πάρει αδειοδότηση"

"Αδιαφορώ αν η ΑΕΚ πάρει αδειοδότηση"
INTIME SPORTS

Ο κάθε ποδοσφαιριστής και επαγγελματίας έχει το δικαίωμα να διεκδικεί τα δεδουλευμένα του. Ο Χοσέ Κάρλος ωστόσο, για έναν διακανονισμό 29.000 ευρώ, μίλησε απαξιωτικά για την ΑΕΚ και τους συμπαίκτες του. Αρνήθηκε, αλλά ευγενικά ο Βάργκας αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο.

Στον ισπανό μέσο της Ένωσης οφείλονται συνολικά 29.000 ευρώ. Η πρόταση της ΠΑΕ ήταν να του δοθούν άμεσα 19.000 ευρώ και ως τον ερχόμενο Μάιο το υπόλοιπο ποσό. Ωστόσο ο Κάρλος εξερράγη και σύμφωνα με όσα λένε στα Σπάτα απάντησε με αυθάδεια: " Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε με την αδειοδότηση και αν η ΑΕΚ θα την πάρει ή όχι. Εγώ θέλω όλα τα χρήματά μου αλλιώς δεν υπογράφω. Δεν δας δίνω άλλο χρόνο".

Στην ερώτηση " γιατί δεν μας κάνεις αυτή την εξυπηρέτηση όπως η συντριπτική (πλην Βάργκας) συντριπτική πλειοψηφία των συμπαικτών σου ενώ βλέπεις ότι η αυτή η διοίκηση προσπαθεί συνεχώς να είναι διπλά σας και να καλύψει τις οφειλές;", ο Κάρλος ήταν εξίσου αφοπλιστικός: " Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, εγώ κοιτάζω το συμφέρον μου".

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει το έγγραφο που θα αποσταλεί στην UEFA ήταν και ο κολομβιανός μέσος της Ένωσης Φαμπιάν Βάργκας στον οποίο οφείλονται συνολικά 106.000 ευρώ. Ωστόσο συνομίλησε με επαγγελματικό τρόπο και εξήγησε ότι είναι θέμα αρχής για τον ίδιο και την οικογένειά του. Νέα προσπάθεια για να τον μεταπείσει θα κάνει σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Δημητρέλλος.

Η ΑΕΚ θα καταθέσει σήμερα τις 29.000 ευρώ για τις οποίες ο Κάρλος δηλώνει αμετακίνητος, ενώ το ίδιο θα πράξει και με τον Βάργκας αν δεν καταφέρει να τον μεταπείσει να δεχθεί τα μισά από τα οφειλόμενα τώρα και τα άλλα μισά τον ερχόμενο Μαϊο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ