ΑΕΚ

Δεν θέλει Ελλάδα ο Λούκα

Δεν θέλει Ελλάδα ο Λούκα
Λούκα

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα, ο Λούκα δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Πάντα "ζεστός" ο Ντούνης.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα ο Λούκα δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα globoesporte.globo.com αναφέρει:

"Ο Λούκα πιστεύει πως στην παρούσα φάση το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Επιπλέον, η Κρισιούμα θέλει μόνο να τον πουλήσει με καλά οικονομικά ανταλάγματα και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό".

Πάντα "ζεστός" ο Ντούνης

Eξάλλου, η δουλειά του και με το παραπάνω κάνει ο Μάρκος Ντούνης, ο οποίος δηλώνει παρών κάθε φορά που ο Δέλλας του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί. Στο ματς κόντρα στην Καλλιθέα πήρε θέση βασικού και κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές τους αντιπάλους του.

Η καλή του εμφάνιση συνοδεύτηκε και από γκολ, καθώς κατάφερε να τελειώσει με ωραίο τρόπο την συνεργασία των συμπαικτών του στην αντεπίθεση που βγήκε η Ένωση. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα από το γκολ του, θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμα ένα, με τον Λεβέντη να διώχνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή.

Τόσο το γκολ που σημείωσε, όσο και η εμφάνισή του, αποδεικνύουν ότι παραμένει ζεστός και δείχνει ότι είναι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστεί ο Τραϊανός Δέλλας, στοιχείο που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι στιγμής έχει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Ντούνης έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 11 ματς, παίρνοντας 596 λεπτά χρόνο συμμετοχής, καταφέρνοντας να σκοράρει πέντε φορές και να δώσει τρεις ασίστ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ