ΑΕΚ

Δεν ήθελε το βραβείο ο Μάνταλος

Δεν ήθελε το βραβείο ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ωστόσο δεν ήθελε να πάρει το βραβείο του. Οι προπονήσεις συνεχίζονται στην Ένωση.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αποχώρησαν με σκυμμένα τα κεφάλια από το ΟΑΚΑ, με τον Πέτρο Μάνταλο να μαθαίνει ότι έχει αναδειχθεί πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, κάτι που σήμαινε ότι έπρεπε να πάρει το βραβείο του και να κάνει δηλώσεις.

Κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια, δεν πίστεψε ότι αυτός ήταν ο MVP του αγώνα και δεν ήθελε καν να παραλάβει το βραβείο του. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό να συμβεί και έτσι στο τέλος το πήρε και πραγματοποίησε τις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση

Εξάλλου, οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση, καθώς την Τρίτη θα αντιμετωπίσουν την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο και έτσι θα προπονηθούν κανονικά σήμερα (23/10).

Το πρόγραμμά τους είναι αρκετά ζόρικο, καθώς μετά το ματς της Τρίτης θα συνεχίσουν σε δυνατό ρυθμό τις προπονήσεις, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, δεν υπάρχει χρόνος για ανάσες και άπαντες θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις τους.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ