ΑΕΚ

Δέλλας: "Με αυτό το ύφος δεν πάμε πουθενά"

Δέλλας: "Με αυτό το ύφος δεν πάμε πουθενά"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας, χτύπησε καμπανάκι στους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Δευτέρας, βλέποντας τους να μπαίνουν με υπεροψία στο ματς με τον Αχαρναϊκό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν να χάσουν το ματς.

Το ... ύφος των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ την Κυριακή δεν... χωράει στην ομάδα, η οποία λίγο έλειψε να την πάθει τη ζημιά κόντρα στον Αχαρναϊκό. Σε αυτό στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα, στην οποία μίλησε στους παίκτες του και μάλιστα θέλησε να κάνει διάλογο μαζί τους.

"Αυτή η συμπεριφορά δεν μας ταιριάζει. Μπήκαμε με ύφος ανώτερου στο παιχνίδι κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μαζί και το πρώτο ημίχρονο. Πείτε μου γιατί έγινε αυτό;", ρώτησε ο Δέλλας τους Κιτρινόμαυρους, με τον αρχηγό της Ένωσης, Νίκο Γεωργέα να παίρνει τον λόγο:

"Ήμασταν υπερόπτες και δεν πρέπει να μπαίνουμε με αυτό το ύφος στα ματς. Παραλίγο να το πληρώσουμε χθες". Τον λόγο στη συνέχεια πήραν οι Ρόβας και Αραβίδης οι οποίοι με τη σειρά τους στάθηκαν στην ψυχολογία και την συγκέντρωση αντίστοιχα.

Στο τέλος πάντως ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια μόνο για τη νίκη, αλλά και για την υπερπροσπάθεια στα τελευταία λεπτά.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ