ΑΕΚ

Δέλλας: "Άλλα τους ζήτησα και άλλα έκαναν"

Δέλλας: "Άλλα τους ζήτησα και άλλα έκαναν"
INTIME SPORTS

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Ηρόδοτο, ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας

Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρόδοτο εμφανίστηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας.

"Άλλο ένα παιχνίδι που αγχωθήκαμε πάλι. Δείξαμε πάλι σημάδια όχι καλής συγκέντρωσης μετά το πρώτο γκολ. Αποτέλεσμα να δεχθούμε την ισοφάριση. Μας άγχωσε αυτό περισσότερο. Θεωρώ ότι σημείο κλειδί ήταν και το χαμένο πέναλτι, που φόρτωσε και άλλο άγχος. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να έχουμε πλάτος στο γήπεδο. Λίγες φορές έγινε αυτό όμως. Ζητούσα να παίξουμε από πλάγια, αλλά εμείς παίζαμε από άξονα σε κλειστούς χώρους.

Εκνευριστήκαμε και εμείς και όλο το γήπεδο. Και μεταφέρθηκε στην ομάδα μας αυτό. Δεν είμαι ευχαριστημένος από ότι είδα. Αρκετοί δεν ήταν σε καλή μέρα, με προβληματίζει αυτό. Χάνουμε ευκαιρίες και δεν μιλάω μόνο για τα πέναλτι. Εκεί το κομμάτι είναι ψυχολογικό. Με την ομιλία και την συζήτηση θα το λύσουμε αυτό. Δεν έχουμε καθαρό μυαλό, σε κρίσιμα σημεία του ματς.

Όλα αυτά μέσα από δουλειά και προπόνηση και από το video. Άλλοι τρεις βαθμοί αυτό το ματς για εμάς, έστω και με άγχος. Στόχος να φύγουμε από αυτή την κατηγορία. Όσο δεν τελειώνουμε γρήγορα τα ματς, ο αντίπαλος θα παίρνει θάρρος. Με δικά μας γελοία λάθη βάζουν γκολ. Από το καλοκαίρι ότι γκολ τρώμε είναι από λάθη μας. Δεν θυμάμαι να μας έκλεισαν και να μας σφυροκοπούσαν. Κοιτάμε μπροστά, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο.

Όλα μέσα από την δουλειά γίνονται. Και τα πέναλτι. Εκεί είναι και θέμα ψυχολογίας, όποιος το εκτελεί. Τα 5 πέναλτι πριν το σημερινό μας, βαραίνουν τους παίκτες. Από εκεί και πέρα μέσα από την δουλειά μπορεί να βελτιωθεί. Το βασικό δεν είναι να εκτελούμε πέναλτι, ούτε αυτοσκοπός είναι να τα κερδίζουμε. Να διασπάμε άμυνες έχουμε στόχο και δεν εφάρμοσαν εντολές μου οι παίκτες παίζοντας με 6 παίκτες.

Ο κόσμος όταν δεν βλέπει αυτό που θέλει και μπορεί να κάνει η ομάδα δυσανασχετεί. Ακραίο να πηγαίνουμε σε αποδοκιμασίες, αλλά σεβαστό να αντιδρά ο κόσμος. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε εμείς από ότι κάναμε.

Το θέμα της συγκέντρωσης δεν προπονείται. Υπάρχουν τέτοια θέματα. Είχα ενημερώσει όταν βάλαμε το γκολ επειδή είχα δει την άμυνα να μην έχει συνοχή. Και στην επόμενη φάση φάγαμε το γκολ. Ένα ματς τελειώνει στο 90’, πρέπει να είσαι σε όλο το ματς συγκεντρωμένος. Είναι ξεκάθαρο αυτό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ