ΑΕΚ

Δέλλας: "Νίκη οπωσδήποτε"

Δέλλας: "Νίκη οπωσδήποτε"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ και τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, αν θέλουν να αποφύγουν μια νέα βαθμολογική απώλεια.

Προφανώς και είναι εκ του περισσού να ζητήσεις ένας προπονητής από τους παίκτες του τη νίκη, παραμονές ενός αγώνα. Πολλώ δε μάλλον αν πρόκειται για τον προπονητή μιας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ, που έχει ένα ματς απέναντι στον ΠΑΣ.

Και ακόμα περισσότερο, όταν πρόκειται για τον Τραϊανό Δέλλα, που ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν για τη νίκη στο περσινό φιλικό απέναντι στη Ρόμα, παρόλο που η ΑΕΚ ετοιμαζόταν τότε για τη Β’ Εθνική.

Όμως η αλήθεια είναι πως το αυριανό (13/9) παιχνίδι έχει την δική του βαρύνουσα σημασία. Η ΑΕΚ επιστρέφει μπροστά στο κοινό της για ματς πρωταθλήματος, έχοντας ήδη αφήσει δυο βαθμούς στην Ξάνθη και με την… ευθύνη της μη περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης.

Ο Δέλλας ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πόσο σημαντική θα είναι μια νίκη. Γι αυτό και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στη σημερινή (12/9) προπόνηση, ζήτησε νίκη μετ’ επιτάσεως. Πάση θυσία.

"Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο το αυριανό. Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Θέλει μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση και θέλω να είστε όλοι έτοιμοι", ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ