ΑΕΚ

Δέλλας: "Ήμασταν νευρικοί"

Δέλλας: "Ήμασταν νευρικοί"
INTIME SPORTS

Νευρικότητα και πολλά λάθη εντόπισε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας, στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, που βρήκε την Ένωση να νικά με 2-1.

Στους τρεις βαθμούς στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, ενώ δεν παραμέρισε τη νευρικότητα και τα λάθη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

"Είχαμε μια νευρικότητα στο παιχνίδι, κάτι που δεν είχαμε ξαναδείξει φέτος. Το γεγονός ότι δεν είχαμε παιχνίδι μας έβγαλε από τον ρυθμό μας. Απέναντι μας είχαμε μια δουλεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα και από την βαθμολογία που έχει στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νευρικοί με την μπάλα και κάναμε πολλά λάθη. Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ομάδας μας και μας έλειψε σήμερα. Στο δεύτερο μέρος πετύχαμε και άλλο τέρμα και διορθώσαμε τα πράγματα.

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους τους θέλαμε για να ξεφύγουμε και άλλο από τους αντιπάλους μας. Θα μπορούσε να είχε σημειώσει κάποιο γκολ η Παναχαϊκή, αλλά η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας.

Στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε το ταμείο και θα δούμε τι θα κάνουμε και στα πλέι οφ για να επιστρέψουμε την ΑΕΚ εκεί που ανήκει"., είπε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ