ΑΕΚ

Δέλλας: "Φοβήθηκα μετά την πρόκριση"

Δέλλας: "Φοβήθηκα μετά την πρόκριση"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας αποκάλυψε το φόβο του μήπως την νίκη επί του Ατρομήτου ακολουθήσει χαλαρότητα, αλλά η σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, τον καθησύχασε.

Στη σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από την έναρξη της αναμέτρησης με την Καλλιθέα στάθηκε ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους, παρά το γεγονός ότι φοβόταν χαλαρότητα μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη - πρόκριση επί του Ατρομήτου.

"Έχοντας πετύχει μια νίκη μεσοβδόμαδα που έφερε και την πρόκριση στο Κύπελλο, με καλή εμφάνιση με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας φοβήθηκα πως θα είμαστε σήμερα, αν θα είμαστε σοβαροί. Πραγματικά τα παιδιά έδειξαν επαγγελματισμό, σοβαρότητα και κυνήγησαν το γκολ. Το 2-0 έγινε νωρίς και κάπου εκεί τελείωσε το ματς για εμάς. Προσπαθήσαμε και για άλλα γκολ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο.

Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά η κούραση και οι αλλαγές ήταν λογικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν έδωσαν δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι. Παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Γιόχανσον σχολίασε «Ο Γιάκομπ ήρθε για να βοηθήσει όπως όλοι. Παίρνει χρόνο συμμετοχής σιγά σιγά. Δεν είναι εύκολο για τον ίδιο και για την ομάδα. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του. Είναι ένα κομμάτι της ομάδας και αυτό, όπως όλοι".

Τέλος, ο Δέλλας αναφέρθηκε στις πολλές και συχνές αλλαγές της 11άδας και την εικόνα των παικτών του τονίζοντας: "Αλλαγές έγιναν λόγω τακτικής, για μικροπροβλήματα όπως του Πλατέλλα και λόγω κούρασης. Νομίζω ανταποκρίθηκαν όλοι, κυρίως στην νοοτροπία και την διαχείριση του αγώνα. Για μένα δεν υπάρχει ροτέισον, υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε θέσεις και άλλοι που παίζουν και σε άλλες. Ότι κάνουμε αλλαγές, ότι δεν αλλάζει η εικόνα, είναι θετικό. Ανά πάσα στιγμή μπαίνει ο καθένας και παίζει.

Με βάση τι βλέπω στην προπόνηση συγκροτώ 11άδα και 18άδα. Θέλω παίκτες έτοιμους αγωνιστικά και ψυχολογικά. Μπορεί να είναι βασικοί, μπορεί και εκτός 18άδας. Ξεκινά 1,5 μήνας με πολλά και σημαντικά παιχνίδια για εμάς. Την πληρότητα στις γραμμές θα την δούμε στο μέλλον".

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ