ΑΕΚ

Δέλλας: "Είστε οι καλύτεροι, φωνάξτε το"

Δέλλας: "Είστε οι καλύτεροι, φωνάξτε το"
Δέλλας INTIME SPORTS

Η νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή σήμανε το τέλος του εφιάλτη. Η Ένωση σφράγισε την επάνοδο της στη Super League και ακολούθησε ξέσπασμα στα αποδυτήρια.

Το μεγάλο βάρος και η τεράστια ευθύνη αντικαταστάθηκαν με ανακούφιση, μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η οποία "κλείδωσε" την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία.

Παίκτες και τεχνικό τιμ έγιναν ένα στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου ξεσπώντας μετά τις δύο πιο δύσκολες και αγχωτικές χρονιές που πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ο Τραϊανός Δέλλας αγκάλιασε τους πάντες στον πάγκο και κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια θέλησε να μιλήσει στους Κιτρινόμαυρους, δίνοντας του τα συγχαρητήρια του για όλη την προσπάθεια.

" Συγχαρητήρια σε όλους σας. Φτάσαμε στο στόχο και το κάναμε όλοι μαζί. Ακόμα δε έχουμε τελειώσει, όμως ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ένωσης και στη συνέχεια... ζήτησε από τους παίκτες του να φωνάξουν δυνατά ότι είναι οι καλύτεροι: " Είστε οι καλύτεροι, φωνάξτε το", είπε, με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινούν τα πειράγματα μέσα στα αποδυτήρια.

Ευχαρίστησε και τους συνεργάτες του ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μίλησε σήμερα μόνο στους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά ζήτησε και από το προσωπικό της ομάδας να δώσει το παρών στην ομιλία του, καθώς θέλησε να αναφερθεί και σε αυτούς.

Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ακόμα, ωστόσο ο στόχος της άνοδος επετεύχθη τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο Δέλλας μίλησε στους παίκτες του τόσο χθες στα αποδυτήρια, λέγοντάς του να χαρούν με την καρδιά τους την άνοδο καθώς είναι οι καλύτεροι, όσο και σήμερα στα Σπάτα, όπου και έριξε τους τόνους.

Μάλιστα, στη σημερινή ομιλία του ζήτησε να βρεθούν και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την ομάδα, στους οποίους και είπε: "Θέλω να πω ευχαριστώ και σε εσάς. Σε όλους για τη δουλειά που έκανε ο καθένας ξεχωριστά αυτή τη σεζόν. Αυτό που πετύχαμε το πετύχαμε όλοι μαζί σαν ομάδα και όχι μόνο εγώ και οι ποδοσφαιριστές. Και αυτοί που φοράμε φόρμες και αυτοί που δεν φορούν βοήθησαν. Τα καλύτερα πλέον είναι μπροστά μας και όλοι πρέπει να κοιτάμε ψηλά".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ