ΑΕΚ

Δανεικοί Δημγκιόκας, Ντούμπερετ και Μούργκα

Δανεικοί Δημγκιόκας, Ντούμπερετ και Μούργκα
INTIME SPORTS

Οι πρώτοι δανεικοί για την ΑΕΚ είναι γεγονός, με τους Δημγκιόκα, Ντούμπερετ και Μούργκα να δίνονται σε Περαμαϊκό και Τριγλία Ραφήνας. Θέλει ο Δέλλας να τους δει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η ΑΕΚ πήρε "αέρα" 9 βαθμών από την δεύτερη ομάδα, μια διαφορά που αναμένεται να αυξηθεί στα πρώτα ματς του δευτέρου γύρου.

Με την ευκαιρία αυτή ο Τραϊανός Δέλλας θα χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες οι οποίοι βρέθηκαν εκτός πλάνων στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά κάποιοι δεν μπορούν να έχουν χρόνο συμμετοχής λόγω του αριθμητικού ορίου με τους ξένους και επειδή ο τεχνικός του δικεφάλου δεν θέλει να δώσει απλά ορισμένα παιχνίδια, έδωσε το οκ προκειμένου να δοθούν δανεικοί τρεις παίκτες για να πάρουν περισσότερα ματς στα πόδια τους και να βγουν συμπεράσματα για το μέλλον τους.

Δημγκιόκας, Ντούμπερετ και Μούργκα στη λίστα

Αρχικά οι Αλέξανδρος Δημγκιόκας και Χριστόφορος Ντούμπερετ θα αγωνίζονται στον Περαμαϊκό, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την διοίκηση του Περαμαϊκού ευχαριστεί με ανακοίνωση της την ΑΕΚ.

Ίδια πορεία αναμένεται να έχει ο Έντιν Μούργκα, ο οποίος θα δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει αρκετά ματς στα πόδια του και να δείξει κάτι από τα χαρακτηριστικά που τον συνόδευσαν το καλοκαίρι.

Το γεγονός ότι είναι ξένος δεν τον βοηθάει ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής και παρότι στο φιλικό κόντρα στην Εθνική Νέων έδειξε κάποια καλά στοιχεία, ωστόσο χρειάζεται πολλά ματς για να βρει τα πατήματά του.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται σήμερα να βρεθεί η ομάδα που θα αγωνιστεί και όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η Τριγλία Ραφήνας, με τις συζητήσεις για την μετακίνησή του να ολοκληρώνονται σήμερα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ