ΑΕΚ

Αυστηρά με τους... μάχιμους η ΑΕΚ

Αυστηρά με τους... μάχιμους η ΑΕΚ
ΑΕΚ πανηγυρική Μπαρμπόζα, Ντίντακ INTIME SPORTS

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό την Δευτέρα (21/12, 19:30) στο ΟΑΚΑ, με τον Γκουστάβο Πογέτ να παίρνει και πάλι μόνο όσους υπολογίζει.

Το έκανε για πρώτη φορά πριν από το ματς με τον Πανιώνιο και τώρα πλέον δείχνει να το καθιερώνει. Ο Γκουστάβο Πογέτ επέλεξε και πάλι για την αποστολή του αυριανού (21/12) παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, αυστηρά όσους υπολογίζει. Για την ενδεκάδα και για τον πάγκο. Ούτε έναν παραπάνω. Εκπλήξεις δεν υπάρχει στις επιλογές του Πογέτ.

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Αλάιν Μπαρόχα έχει πλέον νάρθηκα στο δάκτυλο και την θέση του στην αποστολή πήρε ο Ηλίας Βούρας και στην ενδεκάδα θα πάρει ο Γιάννης Ανέστης. Όσο για τον Μακόλεϊ Κρισάντους και τον Δημήτρη Ανάκογλου, σταθερά βρίσκονται εκτός αποστολής, καθώς δεν είναι στο αγωνιστικό πλάνο του Πογέτ.

Αναλυτικά οι επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό: Ανέστης, Βούρας, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ