ΑΕΚ

Ατομικό πρόγραμμα και... αγωνία για Χριστοδουλόπουλο

Ατομικό πρόγραμμα και... αγωνία για Χριστοδουλόπουλο

Δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ο Χριστοδουλόπουλος και είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής (11/9) με την Ξάνθη

Μέχρι και την παραμονή του κυριακάτικου (11/9) αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη, θα χρειαστεί να περιμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια για να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από μια σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο και στη προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Το πρόβλημα του Λάζαρου δεν είναι σοβαρό, αλλά θέλει προσεκτική διαχείριση. Ο Χριστοδουλόπουλος ανέβασε πολύ απότομα τους ρυθμούς της δουλειάς του, από την πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ. Και πίεσε πολύ τα πόδια του.

Βεβαίως μέχρι και το ματς με την Ξάνθη, υπάρχουν ακόμα δυο προπονήσεις. Ωστόσο αφενός μένει να φανεί αν μπορεί ο Χριστοδουλόπουλος να μπει άμεσα ξανά στο κανονικό πρόγραμμα. Και αφετέρου αν αυτό θα περιλαμβάνει ρίσκο. Πάντως το σίγουρο είναι πως η συμμετοχή του Λάζαρου στο εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος, είναι αμφίβολη.

Κατά τα άλλα, τόσο ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψαν στα Σπάτα μετά από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα. Όμως ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και από αύριο (9/9) θα ανεβάσουν ρυθμούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ