ΑΕΚ

"Άσος" και έφυγε για Πολωνία

"Άσος" και έφυγε για Πολωνία

Την προσθήκη ενός τερματοφύλακα θέλει η ΑΕΚ προτού αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία

Το παζλ της νέας ΑΕΚ έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Ήδη έξι μεταγραφές έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και δουλεύουν στα Σπάτα. Ενώ μέσα στις επόμενες θα προστεθούν και ο Ζιοβάνι (φτάνει Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής) αλλά και ο Βάργκας (την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη). Στην ΑΕΚ θα επιδιώξουν, πριν αναχωρήσει η αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, να προσθέσουν ένα ακόμα κομμάτι του παζλ. Και αυτό αφορά την θέση του τερματοφύλακα.

Πρώτο στην λίστα είναι το όνομα του Άλεν Μπαρόχα. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24 , την περίπτωση του διεθνή τερματοφύλακα από την Βενεζουέλα έχουν προκρίνει στην ΑΕΚ, ως πρώτη προτεραιότητα. Και αυτή θα προσπαθήσουν να κλείσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία. Όμως για να τελειώσει η υπόθεση, θα πρέπει ο Μπαρόχα να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Ο ίδιος ο παίκτης υποστηρίζει πως η Καράκας δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Ωστόσο αυτό μένει να φανεί και στην πράξη. Και το πιθανότερο είναι πως το ξεκαθάρισμα των… λογαριασμών με την Καράκας, είναι και το στοιχείο που θα κρίνει την υπόθεση. Προφανώς στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να περιμένουν πολύ και αν η περίπτωση του Μπαρόχα δεν προχωρήσει, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο ο διεθνής από την Βενεζουέλα είναι η πρώτη επιλογή.

Ο στόχος πάντως των «κιτρινόμαυρων», είναι να κλείσει η μεταγραφή τερματοφύλακα, πριν την αναχώρηση της αποστολή για την Πολωνία, την επόμενη Δευτέρα (20/7). Άλλωστε αυτή θα είναι και η τελευταία μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ, πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Θα μείνει σε εκκρεμότητα η απόκτηση επιθετικού για την οποία η ΑΕΚ θα περιμένει τις περιπτώσεις του Σκόκο ή του Μπουονανότε. Περιπτώσεις που χρειάζονται και επιμονή αλλά και υπομονή. Ενώ κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αδυναμίες ή ελλείψεις. Και ως εκ τούτου να προκύψουν ανάγκες για επιπλέον κινήσεις ενίσχυσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ