ΑΕΚ

Αρχικά... διαφωνία!

Αρχικά... διαφωνία!
INTIME SPORTS

Η επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι... διαφωνούν. Αγκάθι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Διορία Μελισσανίδη στον Αλγερινό. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Ο Ράφικ Τζιμπούρ έμεινε ελεύθερος και επίσημα από την Νότιγχαμ Φορεστ και το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει το απόγευμα της Τρίτης (15/7) για τις άμεσες εξελίξεις που μπορεί να είχαμε μέχρι και το βράδυ. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε και η πρώτη επαφή του Αλγερινού επιθετικού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, μετέφερε την προσωπική του επιθυμία αλλά και όλου του τεχνικού τιμ στον Ραφίκ, να φορέσει την φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του ο Αλγερινός τόνισε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα , αλλά παρότι και οι δύο πλευρές είχαν θετική σκέψη η χρονική διάρκεια που έβαλαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν έφερε και συμφωνία. Ο Τζιμπούρ επιθυμούσε ένα κλειστό συμβόλαιο (τριετές), πρόταση που βρίσκει αντίθετη την ΑΕΚ.

Φυσικά ο "Τίγρης" έκανε την αντιπρόταση του στον Αλγερινό, δίνοντας του αυτή την φορά deadline όσον αφορά την απάντηση του. Είναι γνωστό πλέον πως η πολιτική της νέας ΑΕΚ στα συμβόλαια είναι: "Πρώτα αποτελέσματα και έργα και μετά επιπλέον χρόνια και χρήματα".

Με την ολοκλήρωση του αποψινού ραντεβού, όλα παραμένουν ανοιχτά στην υπόθεση, καθώς και οι δύο πλευρές δείχνουν αμετάκλητες στις επιθυμίες τους, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει ότι κάποια από τις δύο πλευρές δεν θέλει να έρθει σε συμφωνία. Άλλωστε όλες αυτές τις μέρες, ο Τζιμπούρ προσπαθούσε να μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ, για να κάτσει στο τραπέζι με τον Μελισσανίδη...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ