ΑΕΚ

Ελεύθερος και επίσημα ο Τζιμπούρ

Ελεύθερος και επίσημα ο Τζιμπούρ

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους Άγγλους να ανακοινώνουν το «διαζύγιο» με τον Αλγερινό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Άμεσες οι εξελίξεις με τον "Τρομοκράτη" και την ΑΕΚ που αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Μελισσανίδη.

«Η Νότιγχαμ επιβεβαιώνει πως ο επιθετικός Ραφίκ Τζιμπούρ φεύγει από τον σύλλογο μετά από αμοιβαία συμφωνία», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση των Άγγλων με την οποία και επίσημα έβαλαν τέλος στην συνεργασία με τον Τζιμπούρ.

Νωρίτερα από την επίσημα ανακοίνωση των «κόκκινων», η Νότιγχαμ είχε καταθέσει στον λογαριασμό του Τζιμπούρ το συμφωνημένο ποσό και εκείνος έστειλε υπογεγραμμένο το σχετικό έγγραφο του «διαζυγίου».

Πλέον μετά και από αυτή την εξέλιξη είναι θέμα ημερών ή και ωρών η συνάντηση του «τρομοκράτη» με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αλγερινός άσος θέλει να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα και δεν αποκλείεται ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ