ΑΕΚ

Άρνηση Μανωλά στην πρόταση της ΑΕΚ και αντιπρόταση

Άρνηση Μανωλά στην πρόταση της ΑΕΚ και αντιπρόταση
Μανωλάς INTIME SPORTS

Αρνητικά απάντησε ο Κώστας Μανωλάς στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Αντιπρόταση του παίκτη προκειμένου να πει το ναι, με διαφορά να παρατηρείται στο οικονομικό περίπου στις 100.000 ευρώ.

Η πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά δεν έγινε δεκτή από την πλευρά του παίκτη που έκανε αντιπρόταση στην διοίκηση της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντιπρόταση του ποδοσφαιριστή, είναι πάνω από 400.000 ευρώ, τη στιγμή που η πρόταση της ΠΑΕ ξεκινούσε από τα 270.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους και έφτανε πάνω από τις 300.000 τον τρίτο χρόνο.

Αυτή τη στιγμή γίνεται διοικητικό συμβούλιο με θέμα την περίπτωση του Κώστα Μανωλά αλλά και την αντιπρόταση που κατέθεσε, προκειμένου να βγει η τελική απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης του χρόνου το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και από τον ερχόμενο Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του με όποια ομάδα θέλει. Πάντως, εάν ισχύουν τα ποσά τότε μιλάμε για ένα συμβόλαιο που αγγίζει τις ετήσιες απολαβές του Λεονάρντο και του Γιάχιτς.

Η πλευρά του Κώστα

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δεν διαψεύδουν τις πληροφορίες, αλλά ζητάνε εφόσον έχουν ακουστεί νούμερα να γίνει γνωστή από την ΠΑΕ ολόκληρη η αντιπρόταση του Κώστα Μανωλά (ρήτρες, μπόνους κτλ) και να μην κυκλοφορήσουν απλά ποσά στον αέρα για εντυπωσιασμό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ