ΑΕΚ

Αργυρίου: "Όνειρο μου ήταν να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ"

Αργυρίου: "Όνειρο μου ήταν να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ"
Κωστένογλου, Αργυρίου INTIME SPORTS

Παρά τα προβλήματα της ομάδας, υπάρχουν και παίκτες που δεν σκέφτονται την αποχώρηση. Ένας από αυτούς είναι και ο Αργυρίου που συγκίνησε με τις δηλώσεις του.

Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Εργοτέλη, μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τους Κρητικούς, τονίζοντας πως θα μπορούσε η ΑΕΚ να είχε κάνει το 2-0 και να καθαρίσει το ματς.

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος ο Αργυρίου, όταν ρωτήθηκε για τα οικονομικά προβλήματα και το αν σκέφτεται να αποχωρήσει. Τι δήλωσε ο Ρίκκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

- Για το ματς...

"Μας δυσκόλεψε λίγο η βροχή, αλλά και οι δύο ομάδες νομίζω έπαιξαν καλά. Πετύχαμε ένα όμορφο γκολ με τον Λυμπερόπουλου. Αλλά έτσι είναι η μπάλα. Πριν δεχθούμε το γκολ, χάσαμε μία καλή ευκαιρία. Είναι αυτό που λέμε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Αν κάναμε το 0-2 εκεί θα κλειδώναμε το ματς. Συνεχίζουμε, προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε δύο ημέρες και να πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι".

- Για τα προβλήματα και το μέλλον του...

"Προβλήματα υπάρχουν. Αλλά όπως λένε "o χαρταετός ανεβαίνει στον αέρα". Προσπαθούμε να τα ξεχάσουμε όλα, να είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις μας. Το όνειρό μου ήταν να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Προσωπικά προσπαθώ στις προπονήσεις καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος".

Ρίκκα: "Δεν σκέφτομαι να φύγω"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος αφού στάθηκε στην συγκέντρωση που δεν είχε η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά, μίλησε για το μέλλον του.

"Σίγουρα ήταν ένα πολύ σημαντικό σημείο για εμάς επιθετικά, αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει εμείς να προσέξουμε αμυντικά εκτός έδρας να μην δεχόμαστε γκολ. Πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά για ένα παιχνίδι εκτός έδρας, κάναμε αυτό που έπρεπε μέχρι το 0-1 και μετά θα έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 0-2 για να τελειώσουμε".

-Για τα προβλήματα και το μέλλον του...

"Εμείς κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας και με το τεχνικό τιμ, παίζουμε για εμάς και τον κόσμο μας και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι λογικό ο καθένας να βλέπει το μέλλον του, όμως είναι προσωπικό για τον καθένα, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Εγώ προσωπικά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Άλλαξα πολλές ομάδες και θέλω να αποκτήσω σταθερότητα στην καριέρα μου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ