ΑΕΚ

Άρεσε ο Φαγιέ

Άρεσε ο Φαγιέ
Φαγιέ

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τον Φαγιέ στο φιλικό της ΑΕΚ με την Καλλιθέα από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής "ανήκει" στην Ένωση

Ο κιτρινόμαυρος άσος που φέτος θα αγωνίζεται στην Καλλιθέα με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, ήταν εξαιρετικός απέναντι στη νέα ομάδα του, καταφέρνοντας να "κλέψει" την παράσταση με την ενέργειά του, τις τοποθετήσεις και γενικά με το παιχνίδι του στον χώρο του κέντρου.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως από ένα σημείο και μετά δημιούργησε πολύ μεγάλα προβλήματα στους Κορδέρο και Ανάγκολου, αποδεικνύοντας πως θα αποτελέσει πολύτιμη μονάδα της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Φαγιέ δεν ήταν μόνο καλός ανασταλτικά όπου "καθάριζε" ό,τι περνούσε από το πεδίο δράσης στου, αλλά και δημιουργικά, προσπαθώντας να αναπτύξει με το μεστό παιχνίδι του τις επιθετικές ενέργειες της Καλλιθέας.

Μοναδική παραφωνία το γκολ που "δώρισε" στον Ντακόλ, με τη γκάφα του στην αρχή του αγώνα, πριν ακόμη ζεσταθεί, και αποδείξει την αξία του. Λάθη άλλωστε κάνουν όλοι, πόσο μάλλον ένα 19χρονο παιδί το οποίο παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειχνε εμπειρία στη διαχείριση του παιχνιδιού του, περισσότερη ακόμη και από παίκτες που έχουν "φάει" τα γήπεδα με το κουτάλι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ