ΑΕΚ

Αποφόρτιση για Δέλλα

Αποφόρτιση για Δέλλα
INTIME SPORTS

Μετά τον Γρηγόρη Μάκο και ο Τραϊανός Δέλλας έρχεται να προστεθεί στις απουσίες από το βασικό πρόγραμμα της προπόνησης. Συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα Γεωργέας και Λαγός.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης που ξεκίνησε στις 11 το πρωί, με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τον Δέλλα να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Νίκος Γεωργέας, ο Παναγιώτης Λαγός και ο Γρηγόρης Μάκος έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Όσον αφορά τον Ισλανδό επιθετικό του δικεφάλου, συνεχίζει κανονικά το ατομικό του πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο το απόγευμα.

Στο μεταξύ ο πολιτικός μηχανικός Γεράσιμος Έρτσος, με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε πως η ΑΕΚ φτιάχνει γήπεδο 40000 θέσεων με 45 εκ.

Διαβάστε εδώ για το θέμα με την αδειοδότηση της UEFA και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι μέτοχοι προκειμένου να αποσοβήσουν τον κίνδυνο για την ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ