ΑΕΚ

Αντιπρόεδρος ο Οικονομόπουλος

Αντιπρόεδρος ο Οικονομόπουλος
Χάρης Οικονομόπουλος, ΑΕΚ, δικηγόρος INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο Δ.Σ το οποίο αποφάσισε την είσοδο του Χάρη Οικονομόπουλου στην θέση του Αντιπροέδρου. Όπως αναμενόταν φυσικά εγκρίθηκε το δάνειο του Ντέμη.

Νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο νομικός εκπρόσωπος της Ένωσης στην υπόθεση Ψωμιάδη, Χάρης Οικονομόπουλος. Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέμη Νικολαΐδη, ανέλαβε την συγκεκριμένη θέση προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο όσον αφορά το που θα πάνε τ α 2 εκ. από το δάνειο του Σαουδάραβα πρίγκιπα, Τούρκι Αλ Σουντάιρ.

Μαζί με την είσοδο του Οικονομόπουλου, ακόμα ένας άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Ντέμη μπήκε στη διοίκηση της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Ηλία Μπόβαλη, ο οποίος θα είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Ενωσης, ο οποίος είναι και μέλος των Supporter.

Όσον αφορά τον κ. Γρυσμπολάκη, από μέλος αναβαθμίστηκε σε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Πλέον, με την είσοδο των δύο ανθρώπων του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι δεδομένο πως τα 2 εκ. θα πάνε ακριβώς εκεί που πρέπει προκειμένου η ΑΕΚ να αρχίσει σιγά σιγά να θυμίζει και πάλι ομάδα και να μπει σε τροχιά εξυγίανσης.

Πάντως, το μόνο δεδομένο είναι πως ο δικέφαλος δεν σώζεται με τα 2εκ. και οι μέτοχοι της ομάδας, θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν τα 4 εκ. Αυτό δεν αλλάζει και δεν πρέπει να ξεχαστεί. Ο χρόνος για την ΑΕΚ είναι λίγος και από την ανακούφιση της παράτασης στην UEFA, εύκολα μπορεί να επιστρέψει η αγωνία και ο φόβος για την ύπαρξη της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ