ΑΕΚ

Ανοικτή γραμμή με Τσιγκρίνσκι

Ανοικτή γραμμή με Τσιγκρίνσκι

Σύσσωμος ο ουκρανικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο Τσιγκρίνσκι έμεινε ελεύθερος από την Ντνίπρο, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο μιας πιθανής συμφωνίας του με την ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ θέλουν κάποιες από τις μεταγραφικές εκκρεμότητες να τις κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ακόμα και πριν καν την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Και αν τελικά αποφασίσουν πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ο εκλεκτός για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, τότε ο δρόμος φαίνεται να ανοίγει. Σύμφωνα με δημοσίευμα ενός ανεπίσημου σάιτ της Ντίνπρο, το οποίο υιοθέτησε σύσσωμος ο ουκρανικός Τύπος, ο 30χρονος στόπερ έλυσε το συμβόλαιο του και είναι πλέον ελεύθερος.

Όπερ σημαίνει, μπορεί να προχωρήσει η συμφωνία με την ΑΕΚ. Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν πως ο Τσιγκρίνσκι εκτός από την Ελλάδα, έχει και προτάσεις από την Τουρκία. Πάντως με την ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή. Και μάλιστα υπάρχουν ουκρανικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πρόταση που έχει στα χέρια του ο Τσιγκρίνσκι.

Προφανώς για την περίπτωση του Ουκρανού στόπερ, είναι ενημερωμένος και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Και το γεγονός πως η ΑΕΚ κράτησε ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τον Ουκρανό ακόμα και μετά την πρόσληψη του Γεωργιανού τεχνικού, σημαίνει πως υπήρξε πράσινο φως.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η περίπτωση να στραφεί τελικά η ΑΕΚ την τελευταία στιγμή, σε μια εναλλακτική μεταγραφική λύση για το κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για τον Τζούριτς
Μαλιαρίτσης: "Κρύα καρδιά ο Μπάρκας"
Τέλος ο Μπαρόχα από την ΑΕΚ
Η ατάκα του Μπάρκα στον Μελισσανίδη
Μπάρκας, Λορία και Ανέστης για μία θέση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ