ΑΕΚ

Ανοίγει και το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ

Ανοίγει και το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σκοπό να ανοίξει και το πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Τι συνέβη στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα.

Χαμός γίνεται για τον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ. Οι φίλαθλοι της Ένωσης από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, περιμένουν πώς και πώς να μάθουν την τελική ημερομηνία του αγώνα, ώστε να κλείσουν εισιτήρια και να βρίσκονται στο ματς.

Αυτή η κινητικότητα, έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αποφασίσουν να ανοίξουν και το πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου, ώστε κανένας φίλος της ομάδας να μην μείνει χωρίς εισιτήριο.

Μετά το ρεπό έρχονται τα… βάσανα

Εξάλλου, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα μετά το ρεπό τους, με τον Δέλλα να τους προειδοποιεί ότι έρχονται δυνατές προπονήσεις.

Μετά από πολλά συνεχόμενα ματς οι "κιτρινόμαυροι" έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες αυτή την εβδομάδα, με τον Δέλλα να τους έχει δώσει ήδη ένα ρεπό, ωστόσο όπως φαίνεται οι επόμενες ημέρες θα περιλαμβάνουν δυνατές προπονήσεις.

Ο "Κολοσσός" ρώτησε στη σημερινή (17/2) προπόνηση τους παίκτες του εάν είναι εντάξει στην υγεία τους και εάν ξεκουράστηκαν, καθώς όπως είπε ακολουθούν δυνατά προγράμματα εκ γύμνασης.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ