ΑΕΚ

Ανέβηκε και τώρα φουλ για πρωτιά η ΑΕΚ

Ανέβηκε και τώρα φουλ για πρωτιά η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα στις 19.00 από την Παναχαϊκή στην Κόρινθο με στόχο ακόμα μια νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσεις της Football League.

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή, η ΑΕΚ "κλείδωσε" και βαθμολογικά την άνοδό της στην Super League, ωστόσο στις αγωνιστικές που απομένουν θέλει φυσικά νίκες, ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κάτι που είναι σχεδόν βέβαια ότι θα συμβεί καθώς βρίσκεται στο +6 από τον δεύτερο Ηρακλή.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν σήμερα (19:00) την Παναχαϊκή στην Κόρινθο, θέλοντας εκτός από τη νίκη να αποδώσουν και ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής.

Για το λόγο αυτό, στη βασική 11άδα αναμένεται ότι θα βρεθούν ο Καραγκιολίδης, ο Σβάρνας, ο Σαρρής, ο Ντούνης, ενώ είναι πολύ πιθανό φανέλες βασικών να πάρουν και οι Κορδέρο και Ντακόλ που προέρχονται από τραυματισμούς.

Για όλες τις υπόλοιπες θέσεις ο Κολοσσός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και αναμένεται ότι θα μας εκπλήξει, κάτι που συνέβη και στις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν που μας πέρασε.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ