ΑΕΚ

Αλεξόπουλος: "'Έχουμε πίστη στην ομάδα"

Αλεξόπουλος: "'Έχουμε πίστη στην ομάδα"

Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, Γιώργος Αλεξόπουλος, μίλησε για τα πλέι-οφ και την πρεμιέρα της ΑΕΚ στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (2/5, 20:00).

" Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο δυνατή έδρα έχει ο ΠΑΟΚ, έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς θα παρουσιαστούμε δυνατοί και στόχος μας είναι η υψηλότερη θέση", σχολίασε στην κάμερα της Nova ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, Γιώργος Αλεξόπουλος.

"Κάθε αρχή είναι δύσκολη και παίζει ρόλο για την ψυχολογία μας. Από εκεί και πέρα είναι μία σειρά αγώνων, τον απολογισμό θα τον κάνουμε στο τέλος. Δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει τη συνέχεια. Εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα και το προπονητικό τιμ και οι παίκτες και δεν μας νοιάζουν τι πιστεύουν οι άλλοι, αλλά τι πιστεύουμε εμείς", συμπλήρωσε.

Για τη ψυχολογία που θα δώσει στην ομάδα μία νίκη μέσα στην Τούμπα, σημείωσε:

"Σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Ρεαλιστικά όμως ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ένα αβαντάζ 4 βαθμών και εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά και δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει για τη συνέχεια".

Τέλος υπογράμμισε για τον ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ έχει παρουσιάσει ένα καλό σύνολο, έχει μία καλή ομάδα. στα δικά μας τα παιχνίδια έχει την υπεροχή, μας έχει κερδίσει. Στα συν του είναι η έδρα του. Όμως θεωρώ ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και θα δούμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ