ΑΕΚ

Αίτημα στην ΕΠΟ για τους +32

Αίτημα στην ΕΠΟ για τους +32

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ ζήτησε από την αρμόδια ομοσπονδία να επιτραπεί η χρησιμοποίηση περισσότερων από 2 ποδοσφαιριστών άνω των 32 ετών στην επόμενη Γ' Εθνική. Τι ισχύει με τις περιπτώσεις Τσιρίλο και Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Σύμφωνα με τις ως σήμερα πληροφορίες, στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα επιτρέπεται η συμμετοχή μόλις δύο ποδοσφαιριστών άνω των 32 ετών στην 18αδα κάθε ομάδας, είτε πρόκειται για Ελληνες, είτε για αλλοδαπούς.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει ότι δεν θα γεμίσουν το κιτρινόμαυρο ρόστερ με ποδοσφαιριστές «προχωρημένης» ηλικίας, άλλωστε ο σκοπός των Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλου και Δέλλα (όπως κατ' εξακολούθηση έχετε διαβάσει στο Sport24.gr και κόντρα στο πνεύμα που αναληθώς μεταφέρεται από διάφορα μέσα ότι ετοιμάζονται... μεταγραφάρες) είναι η εντός της επόμενης διετίας δημιουργία ενός κορμού που θα πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λίγκα. « Θέλουμε να φτιάξουμε παίκτες» τονίζουν τα μέλη του ποδοσφαιρικού επιτελείου.

Ωστόσο ο αριθμός «2» κρίνεται ως άκρως περιοριστικός για τους παίκτες των +32 που θα επιτρέπεται σε κάθε ομάδα να έχει ταυτόχρονα στη 18αδα της. Η μία θέση έχει ήδη κλείσει με την απόκτηση του Νίκου Γεωργέα, ενώ ξεκάθαρη είναι η επιθυμία για την προσθήκη στο ρόστερ του 36χρονου Τσιρίλο και του 35χρονου Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η ΑΕΚ έχει ήδη (εδώ και αρκετές ημέρες) ζητήσει από την ΕΠΟ να μην ισχύσει ο συγκεκριμένος περιορισμός τουλάχιστον για τους έλληνες ποδοσφαιριστές, επιθυμώντας να προχωρήσει στην απόκτηση των δύο προαναφερθέντων.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ