ΑΕΚ

"Αίνιγμα το μέλλον του Σα"

"Αίνιγμα το μέλλον του Σα"
Ορλάντο Σα

Η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Πορτογάλο επιθετικό, αλλά ο προπονητής της Ρέντινγκ ήταν αινιγματικός.

την Αγγλία έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ, περιμένοντας τις εξελίξεις για την περίπτωση του Ορλάντο Σα. Οι εξελίξεις αυτές περνούν μέσα από τις αποφάσεις που θα πάρει η Ρέντινγκ, για το μέλλον του Πορτογάλου επιθετικού.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει δείξει πως δεν υπολογίζει τον Σα. Όταν όμως ρωτήθηκε σχετικά, δεν ήταν ξεκάθαρος και παρέπεμψε σε συζητήσεις που θα γίνουν με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το μέλλον του. "Δεν ξέρω, πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Αν πρόκειται να φύγει, θα πρέπει να μιλήσουμε πρώτα μαζί του. Αυτό είναι το σημαντικό. Πρέπει να γίνει πρώτα κουβέντα με τον Σα" τόνισε ο Μπράιαν Μακ Ντέρμοτ.

Πάντως ακόμα και σήμερα (18/1) τα αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Σα με την μορφή δανεισμού, αλλά προσθέτουν πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται.

Ιταλικό σενάριο για Ελ Καουταρί

Την ίδια στιγμή οι Ιταλοί, που δεν φημίζονται για την εγκυρότητα τους ως προς τα μεταγραφικά σενάρια, βάζουν την ΑΕΚ ανάμεσα στους μνηστήρες για τον Αμπντελαμίντ Ελ Καουταρί. Πρόκειται για έναν 26χρονο Μαροκινό στόπερ, που αγωνίζεται στην Παλέρμο, αλλά επιδιώκει να μείνει ελεύθερος. «Ο Ελ Καουταρί είναι στην έξοδο από την Παλερμό και αυξάνονται οι ομάδες που τον θέλουν. Η Μονπελιέ επιθυμεί την επιστροφή του, ενώ υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται πολύ ή λίγο όπως η ΑΕΚ, η Στουτγκάρδη, η Βερντερ, η Σιβασπορ και η Εσπανιόλ» γράφει το σαιτTuttomercato.com.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ