ΑΕΚ

Αιφνιδιάστηκαν οι ξένοι της ΑΕΚ

Αιφνιδιάστηκαν οι ξένοι της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν ενήμεροι για την παρουσία οπαδών της ομάδας έξω από το ξενοδοχείο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν τόση ένταση στις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν.

Μπορεί οι Έλληνες ποδοσφαιριστές της Ένωσης να είναι γνώστες της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας της χώρας μας, αλλά δεν συμβαίνει απαραίτητα το ίδιο και με όλους τους ξένους, οι οποίοι στα πρωταθλήματα που έχουν αγωνιστεί έχουν συναντήσει αντιδράσεις και αποδοκιμασίες, αλλά με διαφορετική μορφή.

Όλοι τα μέλη της αποστολής της Ένωσης, είχαν ενημερωθεί από το λεωφορείο - κατά την επιστροφή από τη Λιβαδειά - για το γεγονός ότι οπαδοί της ομάδας περίμεναν στο ξενοδοχείο για... αποδοκιμασίες.

Άλλωστε, το είχαν ζήσει και μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (4-0), στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ωστόσο, όπως παραδεχόταν οι περισσότεροι στις μεταξύ τους συζητήσεις, εξεπλάγησαν από την ένταση των αποδοκιμασιών και ύβρεων. Δεν είχαν καμία σχέση και για μερικούς ήταν και η πρώτη φορά που ήρθαν αντιμέτωποι με ένα τέτοιο σκηνικό.

Ναι μεν όλοι είχαν πλήρη συναίσθηση της βαριάς ήττα από το Λεβαδειακό, ωστόσο ελάχιστοι περίμεναν ότι η οργή των οπαδών της Ένωσης θα ήταν μεγαλύτερη από ότι αυτή που ακολούθησε της ήττας, από τους "ερυθρόλευκους". Εξάλλου, μπορεί να μη γνωρίζουν καλά ελληνικά αλλά το λεξιλόγιο δεν ήταν και τόσο εξειδικευμένο που να μην μπορεί να καταλάβει κάποιος τι λεγόταν.

Μάλιστα, μερικοί αναρωτήθηκαν και με το ρόλο της Αστυνομίας, θεωρώντας ότι δεν άσκησε σωστά τα καθήκοντά της, μην προφυλάσσοντας την αποστολή κατά τον ενδεδειγμένο τρόπο.

"Σκασμένοι" από τον τρόπο που εξελίχθηκε η αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, οι περισσότεροι αλλοδαποί παίκτες της ομάδας σίγουρα αιφνιδιάστηκαν από τις μεταμεσονύκτιες αποδοκιμασίες, όλοι ωστόσο βλέπουν το προσεχές ματς με τον Ατρόμητο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ως μια πρώτης τάξης ευκαιρίας για να γυρίσει αγωνιστική σελίδα η ομάδα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ