ΑΕΚ

AEK: Ψηφίστε την ιδανική ενδεκάδα της σεζόν 2017-18!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ξεχώρισαν με την απόδοση τους. Από εσάς θέλουμε να διαλέξετε τους κορυφαίους.

Είναι μία ιστορική σεζόν για την ΑΕΚ. Μετά το 1994 είναι πάρα πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Απόψε με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό, ανακτά τα "σκήπτρα" και στέφεται ξανά με το στέμμα της πρωταθλήτριας.

Πολλοί ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν με την απόδοση τους την φετινή χρονιά. Όλες οι γραμμές έδωσαν το κάτι παραπάνω έτσι ώστε η ΑΕΚ να κάνει μία εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι στρατιώτες του Μανόλο Χιμένεθ έκαναν μια εξαιρετική σεζόν και πλέον πετάνε το... μπαλάκι στον κόσμο: Ποιοι είναι οι κορυφαίοι "κιτρινόμαυροι" για την σεζόν 2017-18;

Η καλύτερη ενδεκάδα ποια είναι; Θέλουμε την γνώμη σου.

Για να ψηφίσεις από κινητό πάτησε ΕΔΩ.

Παρακάτω σου έχουμε τέσσερα διαφορετικά poll για να ψηφίσεις.

Πρώτα είναι ο τερματοφύλακας, στην συνέχεια πρέπει να διαλέξεις το καλύτερο αμυντικό δίδυμο και τους κορυφαίους ακραίους μπακ.

Μετέπειτα κάνε μία επιλογή με τέσσερις ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής και στο τέλος διάλεξε τη καλύτερη επιθετική δυάδα.

Παρακάτω έχουμε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ και πρέπει να επιλέξεις:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ