ΑΕΚ

Αδαμίδης: "Σαμποτάζ εκ των έσω"

Αδαμίδης: "Σαμποτάζ εκ των έσω"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ χαρακτήρισε "ανεπίτρεπτα" και "ντροπή για την ΑΕΚ" όσα έγιναν στην Καλλιθέα. Η διοίκηση στηρίζει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς

Αποφασισμένος να αποβάλλει από την ΑΕΚ τα άτομα που χειροδίκησαν εναντίον του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης.

"Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα. Όσα έγιναν αποτελούν ντροπή για την ιστορία της ΑΕΚ. Η ομάδα μας δέχεται σαμποτάζ εκ των έσω. Η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή (Ντούσαν Μπάγεβιτς). Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα", υποστήριξε ο κ.Αδαμίδης σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Novaσπορ FM".

Ο κ.Αδαμίδης χρησιμοποίησε μάλιστα δύο φορές τη φράση "η ομάδα σαμποτάρεται εκ των έσω" και αναφερόμενος στον Μπάγεβιτς τόνισε ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι σοκαρισμένος.

Όσο για το αν τίθεται θέμα παραίτησης του από την Ένωση, ο κ.Αδαμίδης ήταν κάθετος: " Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να το σκεφτεί. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να αποχωρήσει ο προπονητής".

"Όλοι (σ.σ. στη διοίκηση της ΑΕΚ)είμαστε απογοητευμένοι. Αυτά τα γεγονότα μας πεισμώνουν. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρούμε αυτά τα άτομα και να τα παραδώσουμε στη διάθεση της δικαιοσύνης. Είμαστε πραγματικά αποφασισμένοι", κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ