ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Π.Σ.Α.Π. στην Γενική Συνέλευση της FIFPro Division Europe

Ο Π.Σ.Α.Π. στην Γενική Συνέλευση της FIFPro Division Europe

Ο Ταμίας του ΠΣΑΠ, Γιάννης Λαζανάς και ο Νομικός Σύμβουλός του, Θανάσης Μακρυνιώτης, εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο στην Γενική Συνέλευση της FIFPro Division Europe, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα.

Ο Ταμίας του Πανελληνίου Συνδέσμου, Γιάννης Λαζανάς και ο Νομικός Σύμβουλος του ΠΣΑΠ. Θανάσης Μακρυνιώτης, εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο στην Γενική Συνέλευση της FIFPro Division Europe, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε ως μέλος της FIFPro Division Europe τον Ελβετό δικηγόρο και εκπρόσωπο του Συνδέσμου των Ελβετών ποδοσφαιριστών. Lucien Valloni. ενώ επέστρεψε στο διοικητικό σχήμα και ο Πορτογάλος. Joaquim Evangelista. Ο Δανός. Mads Oland. θα εκπροσωπήσει την FIFPro Division Europe στο Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIFPro.

Ο Valloni πήρε την θέση του Dejan Stefanovic, του Προέδρου του Συνδέσμου των Σλοβένων ποδοσφαιριστών και ο Evangelista διαδέχεται τον Σκωτσέζο. Tony Higgins. Ο Κύπριος. Σπύρος Νεοφυτίδης, κέρδισε την επανεκλογή του.

Επίσης, οι Joachim Walltin, Leonardo Grosso, Mads Oland και Bobby Barnes (Πρόεδρος της FIFPro Division Europe) θα μετέχουν και στη νέα Διοίκηση της FIFPro Division Europe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ