ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Το αυτογκόλ του Τοροσίδη συνδυασμός Ζορμπά-Μούσχουρη"

"Το αυτογκόλ του Τοροσίδη συνδυασμός Ζορμπά-Μούσχουρη"

Σε αποσύνθεση οι Ρουμάνοι. Οι οπαδοί καλούν τον Πιτσούρκα να παραιτηθεί, με τον 57χρονο τεχνικό να απαντά στις προκλήσεις του Μούτου και τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή των "Tricolorii", Κορνέλ Ντίνου να παραλληλίζει το αυτογκόλ του Τοροσίδη με Ζορμπά και Μούσχουρη.

H "Arena Națională" σείεται. Οι Ρουμάνοι φωνάζουν στον ομοσπονδιακό τεχνικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους Βίκτορ Πιτσούρκα, "Demisia, Demisia", δηλαδή "παραιτήσου".

Οι πρώτες αποδοκιμασίες ακούστηκαν κατά την αναγγελία της ενδεκάδας. Μετά το γκολ του Κώστα Μήτρογλου οι διαμαρτυρίες εντάθηκαν. Αποτελεί πλέον τον αποδιοπομπαίο τράγο των "tricolorii".

Ο Αντριάν Μούτου της Αζαξιό, εξαπολύει νέα επίθεση στον Πιτσούρκα.

" Η ιστορία της εθνικής ομάδας είναι απλή και αφορά δύο μεγάλους προπονητές: τον Ιορντανέσκου και τον Γένεϊ. Αυτοί μας οδήγησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και οι άλλοι πρέπει να ακολουθήσουν.

Δυστυχώς ο σημερινός προπονητής έβαλε την περηφάνια του πάνω από την Εθνική. Είχε διαμάχη ακόμη και με τον Χάτζι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έπρεπε να αφήσει στην άκρη τις διαμάχες του με τον Σαπουνάρου, τον Ράντου και τον Ραντόι και να τους πείσει να βοηθήσουν την εθνική.

Όλοι μαζί θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Η εθνική ομάδα δεν είναι δική μου, ούτε του Πιτσούρκα. Είναι των Ρουμάνων. Μη με παρεξηγήσετε, δεν είμαι δυσαρεστημένος, είμαι πικραμένος κι έκλαιγα μπροστά από την τηλεόραση. Το σημαντικό είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα".

Ο Πιτσούρκα παρότι βρίσκεται σε δυσμενή θέση δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Ρουμανίας.

"Ελπίζω η Ρουμανία να προκριθεί στο επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου και θα δούμε. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Είμαι απογοητευμένος.

Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια. Πέρασε δίκαια, παρότι είχε ένα γκολ οφσάιντ στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα δεν μας δόθηκε πέναλτι".

"Το αυτογκόλ του Τοροσίδη συνδυασμός Ζορμπά-Μούσχουρη"

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι για ακόμη μία φορά του μεταφέρουν τις εμπρηστικές δηλώσεις του Αντριάν Μούτου. " Δεν σχολιάζω τις δηλώσεις ενός πρώην διεθνή παίκτη. Μπορεί να κληθεί ξανά στο μέλλον. Ποιος ξέρει.

Μπορεί να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα και να παίζει σε κάθε ματς και να σκοράρει. Αν θέλει όμως να κάνει αστεία μπορεί να τα κάνει για την οικογένεια του", ήταν η πληρωμένη απάντηση του Πιτσούρκα που διέψευσε πως θα κλειστεί σε μοναστήρι σημειώνοντας πως απλώς θα απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας το προσεχές διάστημα.

Ο έμπειρος τεχνικός βρήκε υποστήριξη στο πρόσωπο του επιθετικού της Γκεντσλερμπιρλιγκί, Μπογκντάν Στάνκου.

"Δεν είναι φυσιολογικός ο τρόπος που φωνάζουν κατά του κύριου Πιτσούρκα. Πιστεύω ότι ακόμα κι αν προκρινόμασταν θα υπάρχει κόσμος που δεν θα ικανοποιούνταν. Δεν πρέπει να ακούει τι λέει ο κάθε οπαδός.

Στοχεύει στα προκριματικά και νομίζω ότι θα συνεχίσει θα ήθελα πολύ να το κάνει".

Από την πλευρά του, ο πρώην προπονητής της Ντινάμο Βουκουρεστίου αλλά και της εθνικής Ρουμανίας, Κορνέλ Ντίνου περιέγραψε με έναν ξεχωριστό τρόπο το αυτογκόλ του Βασίλη Τοροσίδη.

"Ήταν ένας συνδυασμός Ζορμπά και Νάνας Μούσχουρη".

Για τους Ρουμάνους επαναλήφθηκε η ιστορία. Κοσμίν Κόντρα 2001, Αλεξάντρου Μαξίμ 2013...

"Το αυτογκόλ του Τοροσίδη συνδυασμός Ζορμπά-Μούσχουρη"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ