ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράμος: "Mε σοβαρότητα κόντρα στην Φιλανδία"

Ράμος: "Mε σοβαρότητα κόντρα στην Φιλανδία"

Ο Σέρχιο Ράμος θα φθάσει τις 100 συμμετοχές με την Εθνική Ισπανίας στον αγώνα με την Φιλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Φιλανδία στα πλαίσια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το μυαλό των παικτών του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, να βρίσκεται στον αγώνα της Τρίτης με την Γαλλία.

Η Ισπανία θέλει δύο νίκες ώστε να προκριθεί ως πρώτη στα τελικά χωρίς να χρειαστεί να δώσει προκριματικό αγώνα.

Ο αγώνας με την Φιλανδία θα αποτελέσει το 100ο ματς με την φανέλα της Ισπανίας για τον Σέρχιο Ράμος.

Με δηλώσεις του ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να δώσει την απαραίτητη σημασία στο παιχνίδι λέγοντας ότι προτεραιότητα αποτελεί ο αγώνας απέναντι στους Σκανδιναβούς και όχι το ματς της Τρίτης (26/3).

" Δεν μπορούμε να ζούμε στο παρελθόν. Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής αλλά πρέπει να επιστρέψεις και να υπερασπιστείς τον τίτλο σου. Όλοι περιμένουν να κερδίσουμε στο Παρίσι, αλλά πρώτα είναι η Φιλανδία. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους αγώνες με ταπεινότητα γιατί αυτό είναι που μας έκανε σπουδαία ομάδα".

Ο Σέρχιο Ράμος θα γίνει ο νεότερος παίκτης που φθάνει τις 100 συμμετοχές με την Ισπανία κάτι για το οποίο αισθάνεται υπερήφανος όπως δηλώνει: " Nιώθω υπερήφανος και υπεύθυνος καθώς είναι δύσκολο να πετύχεις κάποιος παίκτης κάτι τέτοιο.

'Εκανα το ντεμπούτο μου τόσο μικρός και είχα προπονητές που με εμπιστεύτηκαν. Είναι ένα ρεκόρ για το οποίο είμαι υπερήφανος. Είμαι 26 ετών και χαρούμενος που έχω πετύχει κάτι τέτοιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ