ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση για μεταμεσονύκτιο Μουντιάλ στο Κατάρ!

ADVANCE FOR WEEKEND EDITIONS, SEPT. 10-11 - In this image dated Sept. 14, 2010 and made available by Qatar 2022, shows a showcase stadium with cooling Technology in Doha, Qatar. (AP Photo/Qatar 2022)
ADVANCE FOR WEEKEND EDITIONS, SEPT. 10-11 - In this image dated Sept. 14, 2010 and made available by Qatar 2022, shows a showcase stadium with cooling Technology in Doha, Qatar. (AP Photo/Qatar 2022) AP

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Κατάρ κάνουν δύσκολη τη διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2022, με τον πρόεδρο της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας της ασιατικής χώρας να προτείνει κάτι πρωτότυπο.

Τη διεξαγωγή αναμετρήσεων από τα μεσάνυχτα και μετά πρότεινε ο Χιλιανός πρόεδρος της επιτροπής επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022, Χάρολντ Μάινε Νικολς, ως τη πιο δόκιμη λύση για μία ομαλή διοργάνωση χωρίς απρόοπτα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ασιατική χώρα.

"Υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία να διεξαχθεί το Μουντιάλ το χειμώνα κάτι το οποίο θα ήταν άβολο για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η δεύτερη θα ήταν να διεξαχθεί Μάιο - Ιούνιο αντί για Ιούνιο - Ιούλιο και τα παιχνίδια να ξεκινήσουν στις 19:00, 21:30, 00:00 ή ακόμη και πιο αργά. Η ζέστη είναι ανυπόφορη. Η ζέστη δεν εμφανίστηκε μόνο την ημέρα κατά την οποία κάναμε την καθιερωμένη επιθεώρηση, αλλά ήταν πάντοτε παρούσα στο Κατάρ. Νομίζω ότι είναι μία πιο βολική λύση, από το να διεξαχθεί το Μουντιάλ στο Κατάρ, το Δεκέμβριο", είπε ο Χιλιανός επίτροπος επιθεώρησης της υποψηφιότητας του Μουντιάλ του Κατάρ, Χάρολντ Μάινε Νικολς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ