ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Ο εκνευρισμένος Άλισον έσκασε μπαλόνι με τις τάπες

Brazil goalkeeper Alisson, right, kicks a balloon during the group E match between Brazil and Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Brazil goalkeeper Alisson, right, kicks a balloon during the group E match between Brazil and Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Στο 84ο λεπτό του αγώνα της Βραζιλίας με την Ελβετία, ο Άλισον Μπέκερ είδε ένα γιγαντιαίο μπαλόνι στην περιοχή του, το οποίο έσκασε εκνευρισμένος με τις τάπες του παπουτσιού του. (VIDEO)

Η Βραζιλία ήταν στο 1-1 με την Ελβετία, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πίεζε για να κάνει το 2-1, αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Ο εκνευρισμός και το άγχος της "Σελεσάο" μεγάλωνε και είναι η χαρακτηριστική η κίνηση του Άλισον, όταν είδε ένα γιγαντιαίο κόκκινο μπαλόνι να πέφτει στην περιοχή του.

Ο γκολκίπερ της Ρόμα αντί να το πιάσει και να το μεταφέρει εκτός αγωνιστικού χώρου, αποφάσισε να το πατήσει με το δεξί του πόδι και να το σκάσει... Δείτε το στιγμιότυπο...

Η αναμέτρηση, υπενθυμίζεται, έληξε στο 1-1...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκολάρα ο Κουτίνιο, αλλά η Ελβετία πήρε 1-1 απ'την Βραζιλία
Βραζιλία: ό,τι πάει μέσα... γράφει!

AP Photo/Darko Vojinovic

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ