ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Βραζιλία: ό,τι πάει μέσα... γράφει!

Switzerland's Steven Zuber, left, scores his side's first goal during the group E match between Brazil and Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Switzerland's Steven Zuber, left, scores his side's first goal during the group E match between Brazil and Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Στα τελευταία 12 σουτ που έχουν δει εστία στις αναμετρήσεις της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, η Βραζιλία έχει δεχθεί 10 γκολ!

Για την 1η αγωνιστική στον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, Βραζιλία και Ελβετία αναμετρήθηκαν στο Rostov Arena και αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Κοουτίνιο με καταπληκτική εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα στους Βραζιλιάνους μετά από 20 λεπτά αγώνα και το ημίχρονο έκλεισε με 1-0 για την παρέα του Νεϊμάρ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήρθε η ισοφάριση για τους Ελβετούς, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Ζούμπερ νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Άλισον.

Το απίστευτο στατιστικό που γεννήθηκε εκείνη τη στιγμή, θέλει την Βραζιλία να έχει δεχθεί διψήφιο αριθμό τερμάτων και συγκεκριμένα 10, στα τελευταία 12 σουτ που έχουν δει εστία σε παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Αυτό το αρνητικό παράσημο των Βραζιλιάνων ξεκινά από το 2ο γκολ που δέχθηκαν σε εκείνο το απίστευτο 1-7 από τη Γερμανία στον ημιτελικό του 2014, συνεχίζεται από την ήττα με 0-3 στον μικρό τελικό από την Ολλανδία που ακολούθησε και ολοκληρώνεται με το γκολ που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (17/6) από τον Ζούμπερ.

AP Photo/Andrew Medichini

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ