ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το "χρυσό" γκολ του Κρόος για τη Γερμανία (VIDEO)

Sweden goalkeeper Robin Olsen, fails to save goal from Germany's Toni Kroos, during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Sweden goalkeeper Robin Olsen, fails to save goal from Germany's Toni Kroos, during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Η Γερμανία βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σουηδία, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη (2-1) χάρη στο γκολ του Τόνι Κρόος στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. (VIDEO)

Η εθνική Γερμανίας αναμετρήθηκε με την αντίστοιχη της Σουηδίας - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - στο Σότσι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Πήρε τη νίκη στο 90'+5'!

Ο Μάρκους Μπεργκ έχασε την ευκαιρία για ν' ανοίξει το σκορ, όταν στο 14ο λεπτό έφυγε στην αντεπίθεση (o Μπόατενγκ τον βρήκε στο αριστερό πόδι, οι Σουηδοί ζήτησαν VAR για πέναλτι, αλλά δεν έγινε χρήση του), αλλά το έκανε ο Όλα Τόιβονεν στο 32ο λεπτό.

Η απάντηση ήλθε από τον Μάρκο Ρόις στο 48ο λεπτό. Ήταν η παράλληλη μπαλιά από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε, έφτασε στον "αστέρα" της Ντόρτμουντ που με πλασέ ισοφάρισε. Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία και σχεδόν... αποκλεισμό, ο Τόνι Κρόος με "χρυσό" γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στα "πάντσερ".

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Γερμανία - Σουηδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ