ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Το γκολ του Τόιβονεν στο Γερμανία - Σουηδία

Sweden's Ola Toivonen, right, scores the opening goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Michael Probst)
Sweden's Ola Toivonen, right, scores the opening goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο Όλα Τόιβονεν άνοιξε το σκορ με λόμπα για την εθνική Σουηδίας στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Γερμανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. (VIDEO)

Η εθνική Γερμανίας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Σουηδίας - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - στο Σότσι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Μάρκους Μπεργκ έχασε την ευκαιρία για ν' ανοίξει το σκορ, όταν στο 14ο λεπτό έφυγε στην αντεπίθεση (o Μπόατενγκ τον βρήκε στο αριστερό πόδι, οι Σουηδοί ζήτησαν VAR για πέναλτι, αλλά δεν έγινε χρήση του), αλλά το έκανε ο Όλα Τόιβονεν στο 32ο λεπτό.

Ο Τόνι Κρόος έκανε το λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Μάρκους Μπεργκ έκλεψε, έδωσε στα δεξιά και στη σέντρα που έγινε ο 31χρονος επιθετικός της Τουλούζ κατέβασε όμορφα την μπάλα και την τσίμπησε πάνω από τον Μάνουελ Νόιερ για να σκοράρει.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Γερμανία - Σουηδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ