ΜΟΥΝΤΙΑΛ

"Τελειώνει ο Λοπετέγκι, φαβορί ο Κίκε Σετιέν"

Spain's head coach Julen Lopetegui shouts during a friendly soccer match between Spain and Tunisia in Krasnodar, Russia, Saturday, June 9, 2018. (AP Photo)
Spain's head coach Julen Lopetegui shouts during a friendly soccer match between Spain and Tunisia in Krasnodar, Russia, Saturday, June 9, 2018. (AP Photo) AP IMAGES

Τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ως επικρατέστερο ενδεχόμενο την άμεση απόλυση του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας, Τζουλέν Λοπετέγκι, δύο ημέρες πριν το πρώτο ματς της "φούρια ρόχα" στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φαβορί για "επιστράτευση" ο προπονητής της Μπέτις, Κίκε Σετιέν.

Δύο ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο - την Παρασκευή 15 Ιουνίου (21:00) στο "Olimpiyskiy Stadion" του Σότσι με αντίπαλο την Πορτογαλία για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου - η εθνική Ισπανίας βρίσκεται στη δίνη μια βαθύτατης κρίσης κι όλα δείχνουν πώς ο Τζουλέν Λοπετέγκι θα αποτελέσει παρελθόν (μια ημέρα μετά την ανακοίνωσή πρόσληψής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης).

Ήδη η προγραμματισμένη για τις 11:30 (ώρα Ελλάδας) συνέντευξη Τύπου καθυστέρησε κατά μία ώρα, λόγω της συνάντησης του Βάσκου με τον τεχνικό διευθυντή, Φερνάντο Ιέρο και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ως επικρατέστερο ενδεχόμενο να απολυθεί άμεσα ο Λοπετέγκι. Φαβορί για την αντικατάστασή του ο Κίκε Σετιέν. Ο 59χρονος Ισπανός, ο οποίος οδήγησε την Μπέτις στην έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Europa League) μετά από πέντε χρόνια απουσίας, κάνοντας σούπερ σεζόν στην ομάδα της Σεβίλλης.

Αυτός που... έφερε τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς όταν ήταν προπονητής στη Λας Πάλμας είχε έλθει στα άκρα με τον Αργεντινό επιθετικό, ζητώντας την αποχώρησή του από τη νησιωτική ισπανική ομάδα.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Photo credits: AP Photo/Paul White, File

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ