ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πίρλο για Μέσι: "Όποιος δεν πάρει το Παγκόσμιο, δεν μπορεί να είναι στους καλύτερους"

Juventus' Andrea Pirlo, left, is challenged by Barcelona's Lionel Messi during the Champions League final soccer match between Juventus Turin and FC Barcelona at the Olympic stadium in Berlin Saturday, June 6, 2015. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus' Andrea Pirlo, left, is challenged by Barcelona's Lionel Messi during the Champions League final soccer match between Juventus Turin and FC Barcelona at the Olympic stadium in Berlin Saturday, June 6, 2015. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Αντρέα Πίρλο υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, διότι διαφορετικά "δεν μπορείς να είσαι μεταξύ των καλύτερων"

Πρόσφατα αποσύρθηκε από τη δράση. Ένας από τους καλύτερους χαφ στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Αντρέα Πίρλο, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα Μέσι ή Μαραντόνα. "Θα ήταν σημαντικό και για τον Μέσι και για την Αργεντινή να πάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μέσι συγκρίνεται συνεχώς με τον Μαραντόνα, αλλά θα πρέπει να κατακτήσει το Μουντιάλ, διότι διαφορετικά, δεν μπορείς να είσαι μεταξύ των καλύτερων". Ο 39χρονος ανέφερε ακόμα, στη συνέντευξή του στο "goal.com", ότι ο αγαπημένος του Άγγλος ποδοσφαιριστής είναι ο Χάρι Κέιν.

Όταν για πλάκα ρωτήθηκε τι πιθανότητες δίνει να κατακτήσει η Ιταλία το Μουντιάλ (η "σκουάντρα ατζούρα" δεν προκρίθηκε στα τελικά για πρώτη φορά), ο Πίρλο σηκώθηκε και έφυγε από τη συνέντευξη, επίσης για πλάκα, λέγοντας λίγο μετά: "Από τη στιγμή που δεν βρίσκεται η Ιταλία στο Παγκόσμιο, δεν θα υποστηρίξω καμία άλλη ομάδα. Θα δω όλα τα ματς, αλλά δεν θα υποστηρίξω άλλη ομάδα".

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ