ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οι συμπαίκτες του τελικό, ο Κάλινιτς... μπιλιάρδο στη Μίλαν

Οι συμπαίκτες του τελικό, ο Κάλινιτς... μπιλιάρδο στη Μίλαν

Αν δεν υπέπιπτε σε πειθαρχικό παράπτωμα ο Νίκολα Κάλινιτς θα ήταν στη Μόσχα για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Αλλά, τώρα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν κι εξασκείται στο... μπιλιάρδο. (PHOTO)

Ο Νίκολα Κάλινιτς θα πρέπει να έχει μετανιώσει πικρά για το γεγονός ότι δεν υπάκουσε στην εντολή του Ζλάτκο Ντάλιτς να περάσει στον αγωνιστικό στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της εθνικής Κροατίας με την αντίστοιχη της Νιγηρίας για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο 30χρονος επιθετικός της Μίλαν αποβλήθηκε άμεσα από την αποστολή κι επέστρεψε στην Κροατία. Τώρα, βλέπει την εθνική ομάδα της πατρίδας του να βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης - live η εξέλιξη της αναμέτρησης του "Luzhniki" από το Sport24.gr - με αντίπαλο την αντίστοιχη της Γαλλίας (15/7, 18:00).

Φυσιολογικά (εάν δεν γινόταν αυτό), κι εκείνος θα έπρεπε να ήταν στη Μόσχα για τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της εθνικής Κροατίας. Βρίσκεται, όμως, στο Μιλάνο κι έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τους "ροσονέρι".

"Σκοτώνει" τον ελεύθερο χρόνο του, παίζοντας μπιλιάρδο στο "Μιλανέλο" με τον Χακάν Τσαλχάνογλου. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ