ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μέσι περπατούσε στο μισό Παγκόσμιο Κύπελλο

Argentina's Lionel Messi reacts as France players celebrate taking the lead with their side's third goal by France's Kylian Mbappe, during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Argentina's Lionel Messi reacts as France players celebrate taking the lead with their side's third goal by France's Kylian Mbappe, during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP IMAGES/AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η Αργεντινή αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο χάνοντας από τη Γαλλία με 4-3 και πραγματοποιώντας μια κακή πορεία και άπαντες έχουν επικεντρωθεί στην αρνητική παρουσία του Λιονέλ Μέσι, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί.

Η Αργεντινή δεν τα κατάφερε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και αποκλείστηκε από τη φάση των 16 χάνοντας από τη Γαλλία με 4-3. Βέβαια εν γένει η παρουσία της "αλμπισελέστε" στη διοργάνωση ήταν κακή και αυτό οφείλεται και στην αρνητική παρουσία του Μέσι στη διάρκεια του τουρνουά.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό στα περισσότερα παιχνίδια της διοργάνωσης και αυτό αποδεικνύουν και οι αριθμοί του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους οποίους ασχολείται η Marca.

Σύμφωνα με τα στατιστικά ο Μέσι περπατούσε στο μισό Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ δεν βοήθησε ούτε με τις πάσες του, ούτε φυσικά με τα γκολ του αλλά ούτε και με τις ασίστ του.

Η τέταρτη παρουσία του Αργεντινού σε Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε μετά από τέσσερα ματς με ένα γκολ, δυο ασίστ, ένα χαμένο πέναλτι, έξι σουτ για γκολ και συνολικά καλύπτοντας 31.618 μέτρα.

Ο Μέσι συνήθως σε κάθε ματς διανύει περισσότερα από 7.000 μέτρα στο γήπεδο και αυτό συνέβη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Νιγηρία έκανε 8.500 μέτρα.

Από τα συνολικά 31.618 μέτρα που διάνυσε ο Αργεντινός όμως τα 13.398 έγιναν με μια ταχύτητα από 0-7 km/h, δηλαδή περπατώντας ενώ τα 8.134 μέτρα ή 25% έγιναν με ταχύτητα από 7-15 km/h ενώ πάνω από 25 km/h έκανε μόλις για 612 μέτρα με μέγιστη ταχύτητα 28,37 km/h σε ένα από τα 28 σπριντ που έκανε στην αναμέτρηση με τη Γαλλία.

Από εκεί και πέρα ο Μέσι είναι ένας παίκτης που θέλει να παίρνει τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και όχι στα αριστερά ή στα δεξιά της επίθεσης αλλά αυτό συνέβη μόλις δυο φορές, μια κόντρα στην Ισλανδία και μια κόντρα στην Κροατία, στα τέσσερα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσο, τέλος, για τις επιθετικές προσπάθειες που πήρε, μόλις 18 φορές έκανε σουτ για γκολ, 11 σουτ στο ματς με την Ισλανδία, ένα με την Κροατία, δυο με τη Νιγηρία, τρία με τη Γαλλία ενώ από τα 18 σουτ μόνο τα έξι ήταν προς το τέρμα.

AP Photo/Thanassis Stavrakis

Ήρ​θε η στιγμή να απολαύσεις ​τα νοκ-άουτ ​τ​ο​υ​ Π​αγκοσμίουΚ​υ​π​έ​λλο​υ​ στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ