ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Μανωλάς πήρε τη φανέλα του κάπτεν Μόντριτς

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI.GR

Την φανέλα του Παπασταθόπουλου την πρόλαβε ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ενώ ο αρχηγός, Λούκα Μόντριτς, πήρε αυτή του άλλου σπουδαίου Έλληνα στόπερ, Κώστα Μανωλά. Τι δήλωσε μετά τον αγώνα.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς αμέσως μετά το τέλος του Ελλάδα - Κροατία... πρόλαβε και πήρε την φανέλα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ενώ αυτή του άλλου σπουδαίου Έλληνα στόπερ κατέληξε στον Λούκα Μόντριτς.

Αφού ο προπονητής πήρε την εμφάνιση του "Sokratis" ( εδώ εξήγησε γιατί), ο αρχηγός (και μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης) αντάλλαξε εμφανίσεις με τον αμυντικό της Ρόμα στη μικτή ζώνη. Πρόκειται για τους παίκτες με την μεγαλύτερη... χρηματιστηριακή αξία της Κροατίας και της Ελλάδας αντίστοιχα (τουλάχιστον 60.000.000 ευρώ ο Μόντριτς, τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ ο Μανωλάς).

Μανωλάς: "Η Εθνική έδειξε ότι είναι εδώ"

"Μας μένει μια πικρή γεύση γιατί δώσαμε τα πάντα. Μπορώ να πω ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν το μοναδικό στα προκριματικά που δεν καταφέραμε να βγάλουμε ψυχή. Δεν μπορούμε όμως να λέμε ότι η Εθνική απέτυχε. Η Εθνική έδειξε ότι είναι εδώ", ανέφερε μετά τον αγώνα ο Μανωλάς.

photo: eurokinissi.gr

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ