ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο γεωγραφικός χάρτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

England's Eric Dier, left, speaks with Danny Rose at the end of the friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
England's Eric Dier, left, speaks with Danny Rose at the end of the friendly soccer match between England and Nigeria at Wembley stadium in London, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Μόνο η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας απαρτίζεται εξολοκλήρου από παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ποιες χώρες δεν έχουν κανέναν παίκτη!

Μετά την ανακοίνωση και των τελευταίων αποστολών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το οποίο ξεκινά στις 14 Ιουνίου έχουν προκύψει πολλά και ενδιαφέροντα στατιστικά. Ένα από αυτό έρχεται από το ESPN το οποίο καταγράφει το ποσοστό που καταλαμβάνουν οι παίκτες που παίζουν στο πρωτάθλημα της χώρας που θα εκπροσωπήσουν.

Η μοναδική η οποία έχει το απόλυτο, μιας και οι 23 παίκτες της παίζουν εντός των συνόρων της, είναι η Αγγλία.

Την ίδια ώρα μόνο δύο ομάδες έχουν ποσοστό πάνω από 90% και αυτές είναι η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία, ενώ από εκεί και πέρα αρχίζει η κατηφόρα. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις 6 χώρες έχουν ποσοστό πάνω από το 50% και στον πάτο της σχετικής λίστας βρίσκονται η Σενεγάλη και η Σουηδία που δεν έχουν κανένα!

Δείτε τους σχετικούς πίνακες:

Ο γεωγραφικός χάρτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο γεωγραφικός χάρτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ