ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μπάχαλο η Αργεντινή: Βρίζονται άγρια οι παίκτες

Lionel Messi and teammates work with weight vests during a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Lionel Messi and teammates work with weight vests during a training session of Argentina at the 2018 soccer World Cup in Bronnitsy, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Αργεντινής στο Μουντιάλ είναι αρρωστημένη, το κλίμα πολύ βαρύ και οι - εν αγνοία - αποκαλύψεις του Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι είναι ενδεικτικές.

Η Αργεντινή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ο Χόρχε Σαμπαόλι δεν ελέγχει την κατάσταση, πολλοί παίκτες τον αμφισβητούν ανοικτά, την στιγμή που η εικόνα στο χορτάρι είναι τραγική. Μια ισοπαλία με την Ισλανδία (1-1) και μια συντριβή από την Κροατία (0-3) αποτυπώνουν πλήρως το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο της "αλμπισελέστε".

Ο Αργεντινός προπονητής, Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, προέβη σε εν αγνοία του αποκαλύψεις, κάνοντας ιδιωτική κουβέντα, την οποία δεν ήξερε ότι κατέγραφαν σε βίντεο. Η "Ole" έφερε στην επιφάνεια το θέμα, με πρωταγωνιστές τους Μαστσεράνο, Καμπαγιέρο και Παβόν στον αγώνα με τους Κροάτες.

Εξαιτίας του πρώτου γκολ που δέχτηκε η Αργεντινή από την τραγική γκάφα του 36χρονου γκολκίπερ, γύρισε ο Μαστσεράνο και του είπε στα αποδυτήρια: "Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ δέχτηκες. Το μ....ι της μάνας σου". Ο πρώην αμυντικός μέσος της Μπαρτσελόνα συνέχισε να φωνάζει και τότε πετάχτηκε ο Παβόν: "Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον σκοτώνεις".

Ο Μαστσεράνο αντέδρασε σε αυτό που του είπε ο Παβόν και του απάντησε: " Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσέ το. Ηλίθιε!".

Ο Λομπάρντι αποκάλυψε ακόμα πως οι παίκτες τηλεφώνησαν στις τέσσερις τα ξημερώματα στον Μπουρουσάγκα για να διώξει τον Σαμπαόλι και να αναλάβει ο ίδιος την ομάδα για την συνέχεια του Μουντιάλ. "Το πλάνο είναι να αναλάβει τεχνικός ο Μπουρουσάγκα και βοηθός του ο Ρουτζέρι".

AP Photo/Ricardo Mazalan

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ