ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουρίνιο: "Ο Ντε Χέα είναι παιδί μου, αλλά ξέρει ότι αυτό ήταν μεγάλο λάθος"

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει την γκάφα του τερματοφύλακά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίδ ντε Χέα, και παραδέχθηκε ότι επρόκειτο για "μεγάλο λάθος".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε την γκάφα του Νταβίδ ντε Χέα στην αναμέτρηση της Ισπανίας με την Πορτογαλία για τον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, που οδήγησε στο 2-1 από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κρύφτηκε για το σφάλμα του παίκτη του, αν και τόνισε ότι αυτά τα κάνει μόνο με την εθνική Πορτογαλίας: "Είναι το παιδί μου, με πονάει που το λέω, αλλά γνωρίζει ότι είναι μεγάλο λάθος. Είναι ένα λάθος που δεν το κάνει με εμάς, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία είναι ο παίκτης της σεζόν, με φανταστικές εμφανίσεις. Αλλά αυτό συμβαίνει στους καλύτερους".

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τον πρώην παίκτη του και συμπατριώτη του που έκρινε τον αγώνα, τον Ρονάλντο: "Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες για ορισμένα παιχνίδια, υπάρχουν παίκτες για κάθε παιχνίδι και υπάρχουν παίκτες για ειδικά παιχνίδια. Και οι παίκτες για τα ειδικά παιχνίδια είναι αυτοί".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ